Musclos amb crema de gambes

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Resqueu els musclos i en treieu els fregalls i els hi passeu una aigua.
Fiqueu-los en una olla o cassola gran junt amb la ceba i la pastanaga tallades a rodalles, el julivert, l'api, el got de vi, la sal i una mica de pebre i els poseu al foc.
Quan s'hagin obert, els enretireu i en treieu les closques.
Foneu la meitat de la mantega o margarina i quan s'hagi fos hi incorporeu la farina, ho barregeu bé i ho rossegeu lleugerament afegint-hi a continuació el brou dels musclos colat i una mica de llet. Deixeu-ho coure uns 10 minuts.
Renteu bé les gambes, peleu-les i les piqueu al morter. Quan les tingueu picades, barregeu-les amb la mantega restant ho tamiseu i tot seguit ho afegiu a la paella on s'està coent la mantega que heu fos abans incorporant-hi la farina i que heu fet rossejar. Si aquesta crema us agradés una mica més refinada, hi podeu afegir una mica de nata líquida.
Seguidament poseu els musclos en una safata, i els cubriu amb aquesta crema....

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se