Conill amb figues

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una cassola de fang o ferro colat, rostiu, amb oli, el conill salpebrat.
Quan estigui daurat per totes bandes, traieu-lo del foc i afegiu-hi la ceba, el pebrot, l’all, tot tallat ben petit, el julivert i una mica de sal, deixant que es faci un sofregit ben amorosit.
Incorporeu-hi el conill i el vi blanc, el vi ranci i el got d’aigua calenta.
Tapeu la cassola i deixeu que es vagi coent a foc lent fins que quedi ben tendre.
Cinc minuts abans que estigui fet, afegiu-hi les figues tallades per la meitat.
Aneu sacsejant la cassola a fi de lligar la salsa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se