Conill amb figues

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 12 figues fresques (o seques)
  • 3 cullerades d’oli d’oliva verge
  • 2 pebrots verds
  • 2 cebes grans
  • 2 grans d’all
  • 2 branquetes de julivert
  • 1 conill trossejat
  • 2 dl de vi blanc sec
  • 2 dl de vi ranci
  • 2 dl d’aigua calenta
  • sal i pebre

4 racions

Elaboració

En una cassola de fang o ferro colat, rostiu, amb oli, el conill salpebrat.
Quan estigui daurat per totes bandes, traieu-lo del foc i afegiu-hi la ceba, el pebrot, l’all, tot tallat ben petit, el julivert i una mica de sal, deixant que es faci un sofregit ben amorosit.
Incorporeu-hi el conill i el vi blanc, el vi ranci i el got d’aigua calenta.
Tapeu la cassola i deixeu que es vagi coent a foc lent fins que quedi ben tendre.
Cinc minuts abans que estigui fet, afegiu-hi les figues tallades per la meitat.
Aneu sacsejant la cassola a fi de lligar la salsa.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1318 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: