Conill amb figues
Ingredients
- 12 figues fresques (o seques)
- 3 cullerades d’oli d’oliva verge
- 2 pebrots verds
- 2 cebes grans
- 2 grans d’all
- 2 branquetes de julivert
- 1 conill trossejat
- 2 dl de vi blanc sec
- 2 dl de vi ranci
- 2 dl d’aigua calenta
- sal i pebre
4 racions
Elaboració
En una cassola de fang o ferro colat, rostiu, amb oli, el conill salpebrat.
Quan estigui daurat per totes bandes, traieu-lo del foc i afegiu-hi la ceba, el pebrot, l’all, tot tallat ben petit, el julivert i una mica de sal, deixant que es faci un sofregit ben amorosit.
Incorporeu-hi el conill i el vi blanc, el vi ranci i el got d’aigua calenta.
Tapeu la cassola i deixeu que es vagi coent a foc lent fins que quedi ben tendre.
Cinc minuts abans que estigui fet, afegiu-hi les figues tallades per la meitat.
Aneu sacsejant la cassola a fi de lligar la salsa.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1503 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.