Tarta de music

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Elaboració

Primer coure la pasta brisa que haurem comprat al super, d´acord amb les instruccions del producte.
Treballar els rovells d´ou, barrejats amb el sucre fins que quedi una barreja fina i una mica espessa. Seguidament barrejar-hi la Maicena.
Posar la llet junt amb la pell de llimona en un cassó al foc, quan arrenqui el bull la unirem a la mescla anterior (passat-ho per un colador fi). Cal remenar-ho tot amb el batedor i posar-ho al foc afegint-hi els dos fulls de gelatina, que prèviament hauran estat en remull en aigua freda mes o menys uns 10 minuts.
Anar remenant continuament fins que torni a arrencar el bull. En aquest punt treure-la del foc i remenar una mica més. Deixar refredar la crema remenant-la de tant en tant perque no es formi un tel a sobre.
Quan la crema sigui freda o tèbia l´abocarem dins la tarta que ja tindrem cuita i per sobre col.locarem els fruits secs al nostre gust.
Per acabar en un pot escalfarem les dues cullerades de melmelada d´albercoc juntament amb una cullerada d´aigua i amb aquesta mescla pintarem la tarta per tal de donar-li el seu aspecte final.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se