Amanida d'aprofitament de miques

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Talleu les patates a trossos petits, l'enciam menudet, la ceba a juliana, el tomàquet a ralets, els pebrotets a rodalles i els dos ous també a rodalles.
Ho poseu tot, menys els ous, en una safata adient i hi barregeu la tonyina, les olives i el bacallà esqueixat. Espolseu pel damunt un polsim de sal i ho regeu amb un raig d'oli i tot seguit ho remeneu. Disposeu per sobre les rodalles d'ou dur.

30min

Notes

També s'escau, si voleu i teniu, una llauna de musclos amb escabetx...


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se