Spaghetti a la fi del món - Spaghetti alla fine del mondo

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Sofregir en una paella amb oli, la ceba, l'all i el julivert, quan agafi color afegir les carxofes, el pebrot i el bolet, tot tallat finament.
Ofegar el conjunt, afegir el tomàquet, una mica de bitxo i salar al gust, quan estigui tot ben cuit afegir la tonyina, barrejar bé i barrejar els spaghetti ja cuits al dente amb la salsa preparada, escampar-hi el formatge pecorino ratllat i servir el plat ben calent,

Notes

Segons els italians, és convenient menjar la pasta al dente perquè d'aquesta manera cal mastegar. Si està molt tova, amb prou feines es mastega i resulta difícil de digerir.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se