Spaghetti a la fi del món - Spaghetti alla fine del mondo

Ingredients

  • 500 grams d'espaghetti
  • 1 ceba
  • 1 gra d'all
  • 60 grams d'oli d'oliva
  • 1 manat de julivert
  • 2 cors de Carxofa
  • 1 pebrot vermell
  • 1 bolet (Cep)
  • 1 llauna de tonyina en oli
  • 1 llauna de 250 grams de tomàquets
  • Sal i pebre al gust
  • Formatge pecorino o ricotta salada

4 racions

Elaboració

Sofregir en una paella amb oli, la ceba, l'all i el julivert, quan agafi color afegir les carxofes, el pebrot i el bolet, tot tallat finament.
Ofegar el conjunt, afegir el tomàquet, una mica de bitxo i salar al gust, quan estigui tot ben cuit afegir la tonyina, barrejar bé i barrejar els spaghetti ja cuits al dente amb la salsa preparada, escampar-hi el formatge pecorino ratllat i servir el plat ben calent,

Notes

Segons els italians, és convenient menjar la pasta al dente perquè d'aquesta manera cal mastegar. Si està molt tova, amb prou feines es mastega i resulta difícil de digerir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1122 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Eduard Lluis Palaus diu:
Hola Joan! M'ha fet gràcia el nom de la recepta. En saps la procedència?
Una abraçada!
Joan Corminas diu:
Amic Eduard, aquesta és una recepta que farà uns dos anys vaig poder "robar" en un petit restaurant, a Sicília, concretament el poble es deia RAMACCA prop de Catània, segurament el cuiner li va donar aquest nom per llunyà que està de la civilització. Amb una forta abracada Joan.c

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: