Amanida de bacallà, llagostins i porros confitats , amb romesco

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Quatre cassoletes de terrissa, del tamany de crema catalana.

Elaboració

Primer de tot, bullim els llagostins amb aigua i sal, uns cinc minuts, i quan son cuits els refredem amb aigua, sal, i glaçons de gel.Tot seguit, n'agafem quatre, i els tallem fins la meitat, a lo llarg, i els reservem. ( Els llagostins els aurem pelat en crú, abans de bullir-los ).
La resta de llagostins, els tallem en très trossos, i els posem en un bol.
Seguidament, tallem el bacallà ja dessalat, en trossos ben menuts, i els afegim en el bol.
A part, en una paella amb oli d'oliva, i a foc molt suau, fregim els porros tallats a rodelles menudes, amb un polsim de sal, i un rajolí de mel.Quan ja són confitats, els afegim amb la resta d'ingredients, hi afegim la quantitat de romesco que ens agradi.
Ho remenem tot ben remenat, i ja podrem fer la presentació del plat.
Tombem la cassoleta damunt un plat, tot fent un niu, i al servir-ho a taula, posarem en el centre del motlle, el llagostí obert, que teniem reservat. Ho espolsem amb julivert picolat, i ja ho podrem servir a taula.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se