Albergínies caramel • litzades

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Tallar a rodanxes les albergínies sense pelar
Ruixar amb el suc de llimona i empolsar amb abundant sal, deixar en repòs com a mínim 15 minuts
Esbandeix amb aigua i seca les rodanxes d'albergínia amb paper absorbent de cuina
Passa les rodanxes pel sucre, pressionant perquè s'imprengui el màxim de sucre
Fregi en l'oli ben calent pels dos costats fins a obtenir un bonic color daurat
Talla a cuadrets ben petits els alls i fregir-los uns dos minuts
Repartir els alls fregits sobre les rodanxes d'albergínia y adorna amb julivert ben picadet

Notes

Servir com a acompanyament de bistecs fregits oa la planxa


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se