Albergínies caramel • litzades

Ingredients

  • 2 albergínies
  • 200 grams de sucre
  • 3 grans d'all
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • El suc de mitja llimona i
  • Sal

4 racions

Elaboració

Tallar a rodanxes les albergínies sense pelar
Ruixar amb el suc de llimona i empolsar amb abundant sal, deixar en repòs com a mínim 15 minuts
Esbandeix amb aigua i seca les rodanxes d'albergínia amb paper absorbent de cuina
Passa les rodanxes pel sucre, pressionant perquè s'imprengui el màxim de sucre
Fregi en l'oli ben calent pels dos costats fins a obtenir un bonic color daurat
Talla a cuadrets ben petits els alls i fregir-los uns dos minuts
Repartir els alls fregits sobre les rodanxes d'albergínia y adorna amb julivert ben picadet

Notes

Servir com a acompanyament de bistecs fregits oa la planxa


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3216 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Joan Corminas diu:
Amigues i amics del Fòrum, estaré absent durant tot el mes d'agost, vinc a gaudir o aguantar la calor de Barcelona, segons em quedi de temps aniré passant alguna recepta ja que em porto l'ordinador, Us desitjo a tots unes bones vacances. Amb una forta abraçada joan.c
Quim Lleonart diu:
Amic Joan, a part de desitjar-te que tinguis unes bones vacances, vull aprofitar per felicitar-te per haver estat el millor xef del mes de Juliol.
Si vens per Reus, espero veurens. Una abraçada. Quim Lleonart.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: