Pollastre a la nata

Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Comencem posant una paella al foc a temperatura mitja.
Mentre s'escalfa l'oli, tallem els pits en bastons d'uns 3 centímetres.
Quan l'oli estigui calent, hi afegim el pollastre i deixem cuinar 5-7 minuts o fins que el pollastre quedi daurat per tota la seva superfície.
Quan acabi el retirem i reservem.
Mentre es daura el pollastre, posem una cassola al foc a temperatura mitjana.
Afegim la nata juntament amb el vi blanc i coem 5 minuts.
Mentrestant obrim la llauna de xampinyons i traiem tot el brou possible.
Afegim a la salsa els xampinyons, la pastilla d'avecrem prèviament picada i el pollastre. Coem uns 10 minuts o fins que la salsa espesseixi.
Salpebrem, deixem reposar 4-5 minuts i servim adornat amb julivert.

Notes

Quant a la pastilla d'avecrem, si no la tenim a casa, podem utilitzar algun condiment semblant o simplement una barreja d'all i julivert.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se