Pollastre a la nata

Ingredients

  • 2 pits de pollastre
  • 1/2 got de vi blanc
  • 1 bric de 200 ml de nata liquida
  • 1 pastilla d'avecrem d'all i julivert
  • 150 grams o una llauna de xampinyons
  • Oli pebre i sal
  • .
  • Quant a la pastilla d'avecrem, si no la tenim a casa, podem utilitzar algun condiment semblant o simplement una barreja d'all i julivert.

Elaboració

Comencem posant una paella al foc a temperatura mitja.
Mentre s'escalfa l'oli, tallem els pits en bastons d'uns 3 centímetres.
Quan l'oli estigui calent, hi afegim el pollastre i deixem cuinar 5-7 minuts o fins que el pollastre quedi daurat per tota la seva superfície.
Quan acabi el retirem i reservem.
Mentre es daura el pollastre, posem una cassola al foc a temperatura mitjana.
Afegim la nata juntament amb el vi blanc i coem 5 minuts.
Mentrestant obrim la llauna de xampinyons i traiem tot el brou possible.
Afegim a la salsa els xampinyons, la pastilla d'avecrem prèviament picada i el pollastre. Coem uns 10 minuts o fins que la salsa espesseixi.
Salpebrem, deixem reposar 4-5 minuts i servim adornat amb julivert.

Notes

Quant a la pastilla d'avecrem, si no la tenim a casa, podem utilitzar algun condiment semblant o simplement una barreja d'all i julivert.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

2362 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: