Ales de pollastre al vi blanc

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

En una paella amb mig got d'oli, salteu les aletes ben netes de plomes i quan es daurin aparta a un plat.
En 2 cullerades de l'oli restant, sofregeixi els alls i esclafa quan estiguin tous. Incorpora a la paella els tomàquets, pelats i trossejats, per fer una salsa espessa.
Als 5 minuts, afegeix 1 vaset de vi i una cullerada de orenga.
Col · loca en la salsa les aletes, deixe coure altres 15 minuts i serveix ben calent.

Notes

Aquestes aletes es poden preparar al forn, amb la bossa de plàstic adequada, posant tots els ingredients en cru en el seu interior i tancant la mateixa. El gran avantatge és que no s'embruta el forn. Aquestes bosses de plàstic per cocció al forn es troben en Mercadona. La marca de fabricació és "ITS foil, film i paperproducts" Holanda


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se