Ales de pollastre al vi blanc

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg. d'aletes de pollastre
  • Orenga
  • 2 grans d'all
  • Vi blanc sec
  • 4 tomàquets madurs
  • Oli i sal

4 racions

Elaboració

En una paella amb mig got d'oli, salteu les aletes ben netes de plomes i quan es daurin aparta a un plat.
En 2 cullerades de l'oli restant, sofregeixi els alls i esclafa quan estiguin tous. Incorpora a la paella els tomàquets, pelats i trossejats, per fer una salsa espessa.
Als 5 minuts, afegeix 1 vaset de vi i una cullerada de orenga.
Col · loca en la salsa les aletes, deixe coure altres 15 minuts i serveix ben calent.

Notes

Aquestes aletes es poden preparar al forn, amb la bossa de plàstic adequada, posant tots els ingredients en cru en el seu interior i tancant la mateixa. El gran avantatge és que no s'embruta el forn. Aquestes bosses de plàstic per cocció al forn es troben en Mercadona. La marca de fabricació és "ITS foil, film i paperproducts" Holanda


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2423 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: