Fetge de porc amb ceba

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Salem el fetge i el fregim amb força d’oli a foc viu i ben de presa per que no quedi massa cuit.
El trèiem de la paella.
Hi fregim, en el mateix oli, la ceba tallada llarga.
Tapem la paella i deixem coure la ceba ben a poc a poc, la remenem ben sovint per que no s’enganxi.
La ceba ha de quedar ben tova però no gents rossa .
Quan la ceba sigui ben cuita, afegim el fetge i el brou a la paella i tastem la sal.
Ho deixem coure a foc lent, amb la paella destapada, durant 5 minuts i servim.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se