Fetge de porc amb ceba
Ingredients
- 500 gr. de fetge de porc tallat no massa prim
- 1 ceba gran
- brou
- oli
- sal
4 racions
Elaboració
Salem el fetge i el fregim amb força d’oli a foc viu i ben de presa per que no quedi massa cuit.
El trèiem de la paella.
Hi fregim, en el mateix oli, la ceba tallada llarga.
Tapem la paella i deixem coure la ceba ben a poc a poc, la remenem ben sovint per que no s’enganxi.
La ceba ha de quedar ben tova però no gents rossa .
Quan la ceba sigui ben cuita, afegim el fetge i el brou a la paella i tastem la sal.
Ho deixem coure a foc lent, amb la paella destapada, durant 5 minuts i servim.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3631 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.