Fetge de porc amb ceba

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 gr. de fetge de porc tallat no massa prim
  • 1 ceba gran
  • brou
  • oli
  • sal

4 racions

Elaboració

Salem el fetge i el fregim amb força d’oli a foc viu i ben de presa per que no quedi massa cuit.
El trèiem de la paella.
Hi fregim, en el mateix oli, la ceba tallada llarga.
Tapem la paella i deixem coure la ceba ben a poc a poc, la remenem ben sovint per que no s’enganxi.
La ceba ha de quedar ben tova però no gents rossa .
Quan la ceba sigui ben cuita, afegim el fetge i el brou a la paella i tastem la sal.
Ho deixem coure a foc lent, amb la paella destapada, durant 5 minuts i servim.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2962 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: