Pollastre de pagès amb escamarlans i gambes

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

La picada:

4 racions

Utensilis

Una cassola , un morter per la picada,unes pinces de cuina i un estri de fusta per remenar.

Elaboració

Primer de tot daurem el pollastre tallat a trossos en una cassola, salat i enfarinat. Un cop daurat el traiem i el reservem; incorporem la ceba picada i la carrota a rodelles ben fines a la cassola i un cop ben daurat, afegim els alls trinxats i els tomates triturats.
Reguem amb el vi ranci i el vi blanc; lliguem amb una mica de farina i deixem reduir ben a poc a poc a foc molt lent. Tot seguit posem el pollastre en una cassola de terrissa, cobrim amb brou i afegim el sofregit i posem al foc perquè es vagi fent.
Mentrestant saltem els escamarlans en una paella, els flamegem amb conyac i els passem a la cassola amb el pollastre.
Ara fem el mateix amb les gambes. Deixem coure mitja hora a foc lent. Seguidament traiem el pollastre, els escamarlans i les gambes, colem el suc i tornem a posar el pollastre, escamarlans gambes i el suc colat, a la cassola.
Fem xup xup i mentrestant fem la picada. La incorporem a la cassola i deixem uns deu minuts mes.

1h 30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se