Truita amb seques i botifarra negra esparracada

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Es baten els ous, amb un pessic de sal.
Després, es treu la pell de la botifarra negra i es posa a la paella amb un raig d'oli, junt amb les mongetes.
Se li dóna uns volts, fins que les seques comencin a tenir la pell fregida i la botifarra s'hagi desfet, però suaument, per a què les mongetes no es desfacin.
Llavors s'hi tiren els ous batuts i es remena.
Quan calgui, es tomba.
Es serveix calenta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se