Truita amb seques i botifarra negra esparracada

Ingredients

  • Mongetes seques cuites,
  • Botifarra negra,
  • Ous,
  • Oli i sal.

Elaboració

Es baten els ous, amb un pessic de sal.
Després, es treu la pell de la botifarra negra i es posa a la paella amb un raig d'oli, junt amb les mongetes.
Se li dóna uns volts, fins que les seques comencin a tenir la pell fregida i la botifarra s'hagi desfet, però suaument, per a què les mongetes no es desfacin.
Llavors s'hi tiren els ous batuts i es remena.
Quan calgui, es tomba.
Es serveix calenta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3126 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: