Costelles de porc amb salsa de xampinyons

Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Salpebreu les costelles al gust i fregir amb una mica d'oli i una mica d'aigua.
Retira la carn de la paella i salta els bolets amb els sucs que han quedat a la paella.
Afegeix el brou de verdures.
Barreja la llet, la crema agra, la maizena i afegeix als bolets.
Deixa coure fins que quedi una salsa lleugerament espessa.
Col · loca les costelles en una font per forn i es cobreix amb la salsa de xampinyons s'empolvora per damunt amb uns 50 grams de formatge ratllat i es gratina al forn prèviament escalfat a 200 graus, quan prengui un color daurat se serveix immediatament


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se