Costelles de porc amb salsa de xampinyons

Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 costelles de porc magres
  • 400 grams de xampinyons frescos
  • 3 decilitres de brou de verdures
  • 2 decilitres de llet sencera
  • 2 cullerades de crema agra
  • 1 cullerada de Maizena
  • sal i pebre
  • i 50 grams de formatge parmejano ratllat

Elaboració

Salpebreu les costelles al gust i fregir amb una mica d'oli i una mica d'aigua.
Retira la carn de la paella i salta els bolets amb els sucs que han quedat a la paella.
Afegeix el brou de verdures.
Barreja la llet, la crema agra, la maizena i afegeix als bolets.
Deixa coure fins que quedi una salsa lleugerament espessa.
Col · loca les costelles en una font per forn i es cobreix amb la salsa de xampinyons s'empolvora per damunt amb uns 50 grams de formatge ratllat i es gratina al forn prèviament escalfat a 200 graus, quan prengui un color daurat se serveix immediatament


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Enllaça aquesta recepta:

734 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: