Cloïsses al pil pil

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posa els pebrots en una font refractària i escampa sal grossa, rosteix a 200 º fins que es torrin per tots dos costats.
Deixa que es refredin.
Els pebrots els pelarás millor si els cobreixes amb paper d'alumini en treure'ls del forn i deixes refredar.
Treu-ne les llavors i la pell.
Col · loca'ls en tires sobre una cassola de fang.
Pela i lamina els alls sobre els pebrots.
Afegeix l'oli i el bitxo i posa la cassola a foc molt suau, remou fins que la salsa comenci a espessir.
Afegeix el sucre.
Just abans de servir el plat, afegeix les cloïsses (ja netes) als pebrots.
Mantingues la cassola a foc suau i mou de tant en tant fins que s'obrin les petxines.
Comprova el punt de sal i escampar amb abundant julivert.
Aquest mateix plat es pot preparar amb gambes, llagostins o ostres


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se