Cloïsses al pil pil

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 350 g de cloïsses,
  • 3 pebrots vermells per rostir,
  • 2 grans d'all,
  • 1/2 bitxo sec,
  • 1 vas d'oli d'oliva,
  • Julivert picat,
  • Sal grossa i
  • Una mica de sucre

4 racions

Elaboració

Posa els pebrots en una font refractària i escampa sal grossa, rosteix a 200 º fins que es torrin per tots dos costats.
Deixa que es refredin.
Els pebrots els pelarás millor si els cobreixes amb paper d'alumini en treure'ls del forn i deixes refredar.
Treu-ne les llavors i la pell.
Col · loca'ls en tires sobre una cassola de fang.
Pela i lamina els alls sobre els pebrots.
Afegeix l'oli i el bitxo i posa la cassola a foc molt suau, remou fins que la salsa comenci a espessir.
Afegeix el sucre.
Just abans de servir el plat, afegeix les cloïsses (ja netes) als pebrots.
Mantingues la cassola a foc suau i mou de tant en tant fins que s'obrin les petxines.
Comprova el punt de sal i escampar amb abundant julivert.
Aquest mateix plat es pot preparar amb gambes, llagostins o ostres


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

737 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: