Costellas de porc amb patatates i brou de pernil

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Enrossim bé las costellas, en una cassola, amb un raig d’oli, a foc fort.
Les retirem.
En el greixet que queda, a foc lent, sofregim la ceba picada, fins que agafi un to daurat.
Ara, posem les carxofes netes i tallades en quatre, les patates pelades i tallades i les costelles enrossides.
Cobrim amb brou de pernil, i suaument fem que cogui lentament, uns quinze minuts o fins que les patates i les carxofes quedin toves.
Si ha quedat massa líquid a la cassola, hi posem una picada (ametlla, un gra d’all i un raig de vi ranci).
Rectifiquem de sal i mengem immediatament.

Notes

Aquest plat es pot preparar només amb costella de porc, per la qual cosa resulta un menjar molt econòmic en els temps que vivim


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se