Costellas de porc amb patatates i brou de pernil

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 costelles de porc d'uns 2 centímetres de gruix
  • 2 patatas grossas
  • 4 carxofes
  • Una ceba
  • Mig litre de brou de pernil

4 racions

Elaboració

Enrossim bé las costellas, en una cassola, amb un raig d’oli, a foc fort.
Les retirem.
En el greixet que queda, a foc lent, sofregim la ceba picada, fins que agafi un to daurat.
Ara, posem les carxofes netes i tallades en quatre, les patates pelades i tallades i les costelles enrossides.
Cobrim amb brou de pernil, i suaument fem que cogui lentament, uns quinze minuts o fins que les patates i les carxofes quedin toves.
Si ha quedat massa líquid a la cassola, hi posem una picada (ametlla, un gra d’all i un raig de vi ranci).
Rectifiquem de sal i mengem immediatament.

Notes

Aquest plat es pot preparar només amb costella de porc, per la qual cosa resulta un menjar molt econòmic en els temps que vivim


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

940 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Joan, jo faig un plat semblant, peró en el moment de posar la picada, hi afegeixo un grapat d'olives verdes trecades, i resalta molt el plar. Si vols, un dia que ho facis, ho proves, i ja hem diras que et sembla. Una abraçada. Quim.
Joan Corminas diu:
Amic Quim:
Gràcies pel teu consell, en la pròxima ocasió ho fare tal com tu ho fas, crec que sabrà millor.
Avui he tret els bitllets de l'avió per a la meva propera visita a Espanya, aquesta vegada vinc sol i tindré més temps perquè ens puguem veure. La primera quinzena d'octubre estaré a Salamanca i Santander i per el 16 vinc a Barcelona, i et trucaré per veure'ns
Una forta abraçada. Joan.c
Quim Lleonart diu:
Desitjo que tinguis un bon viatge, i que per fí ens puguem conèixer, per intercambiar opinions. Una abraçada. Quim.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: