Macarrons amb galtas de porc

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Mentre la pasta es cuina, en una cassola petita, posa les galtes de porcí i una dent d'all en l'oli i quan estiguin dauradas, afegir el vi i deixar que s'evapori.
Cou fins que la carn estigui feta
Mentres es cou la pasta afegiu a la cassola la cansalada a trossos petits.
Assaonar la pasta amb formatge i pebre i tirar la salsa i galtas calentas en l'últim minut, quan s'agrega el julivert i el pebre vermell.
Servir tot seguit abans que es refredi


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se