Bacallà al estil monacal

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posar el bacallà en remull el dia abans.
Rentar els espinacs i en una olla amb aigua i sal deixar coure.
Escórrer els espinacs i aixafar amb les mans.
Coure els ous i tallar a rodanxes grans.
En el morter, pelar i picar els grans d'all i afegir una mica de sal, unes gotetes d'oli i ruixar llet perquè es dissolgui una mica la barreja.
Peleu les patates, tallar a rodanxes gruixudes i condimentar.
En una paella posar la meitat de l'oli i fregir les patates.
Tallar el bacallà en quatre trossos, rentar en aigua freda i assecar amb un drap.
Arrebossar el bacallà en farina i fregir amb la resta de l'oli.
En una cassola de fang posar les patates ia sobre d'aquestes el bacallà.
Ruixar per sobre l'oli on s'ha fregit el bacallà i afegir el brou.
Sofregir els espinacs en l'oli de les patates.
Posar els espinacs sobre del bacallà i col · locar les rodanxes d'ou sobre.
Escampar la barreja dels alls amb la llet.
Posar el forn a una temperatura baixa i posar la cassola durant 10 minuts perquè s'acabi de coure


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se