Bacallà al estil monacal
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 g de bacallà de la part del morro
- 1 got d'oli d'oliva
- 400 g d'espinacs
- 4 grans d'all
- 1 cullerada de llet
- 400 g de patates
- 4 cullerades de brou
- 2 ous durs
- sal
- 30 g de farina.
4 racions
Elaboració
Posar el bacallà en remull el dia abans.
Rentar els espinacs i en una olla amb aigua i sal deixar coure.
Escórrer els espinacs i aixafar amb les mans.
Coure els ous i tallar a rodanxes grans.
En el morter, pelar i picar els grans d'all i afegir una mica de sal, unes gotetes d'oli i ruixar llet perquè es dissolgui una mica la barreja.
Peleu les patates, tallar a rodanxes gruixudes i condimentar.
En una paella posar la meitat de l'oli i fregir les patates.
Tallar el bacallà en quatre trossos, rentar en aigua freda i assecar amb un drap.
Arrebossar el bacallà en farina i fregir amb la resta de l'oli.
En una cassola de fang posar les patates ia sobre d'aquestes el bacallà.
Ruixar per sobre l'oli on s'ha fregit el bacallà i afegir el brou.
Sofregir els espinacs en l'oli de les patates.
Posar els espinacs sobre del bacallà i col · locar les rodanxes d'ou sobre.
Escampar la barreja dels alls amb la llet.
Posar el forn a una temperatura baixa i posar la cassola durant 10 minuts perquè s'acabi de coure
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1145 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.