Cabdells d'endívia al forn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

2 racions

Elaboració

Es bullen les endívies amb aigua i sal fins que quedin cuites, s'escorren per que treguin tota l'aigua i es deixen sobre un drap de cuina a temperatura ambient. Mentrestant es prepara una beixamel bastant lleugera : afegint una mica de pebre,
nou moscada, i sal.
S'emboliquen les endivies una a una amb els talls de pernil dolç i es posen en una safata per anar al forn.
Es tira la beixamel per sobre, el formatge i es posa al forn previament escalfat durant 25 minuts a 150o.
Servir calent.

45min

Notes

Com que és un plat que atipa molt, es pot acompanyar amb un plat més lleuger al davant o un postre elavorat al final.
Si no es te gaire temps, venen beixamels al super (nevera de iogurts) que ja estàn fetes i son molt bones.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se