Cabdells d'endívia al forn
Categoria:
Tipus de plat: Lasanya
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 4 endívies, 4 talls de pernil dolç, sal,pebre, beixamel, formatge per gratinar.
- Forn a 150o.
Elaboració
Es bullen les endívies amb aigua i sal fins que quedin cuites, s'escorren per que treguin tota l'aigua i es deixen sobre un drap de cuina a temperatura ambient. Mentrestant es prepara una beixamel bastant lleugera : afegint una mica de pebre,
nou moscada, i sal.
S'emboliquen les endivies una a una amb els talls de pernil dolç i es posen en una safata per anar al forn.
Es tira la beixamel per sobre, el formatge i es posa al forn previament escalfat durant 25 minuts a 150o.
Servir calent.
Notes
Com que és un plat que atipa molt, es pot acompanyar amb un plat més lleuger al davant o un postre elavorat al final.
Si no es te gaire temps, venen beixamels al super (nevera de iogurts) que ja estàn fetes i son molt bones.
Comparteix aquesta recepta: