Cabdells d'endívia al forn

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 4 endívies, 4 talls de pernil dolç, sal,pebre, beixamel, formatge per gratinar.
  • Forn a 150o.

2 racions

Elaboració

Es bullen les endívies amb aigua i sal fins que quedin cuites, s'escorren per que treguin tota l'aigua i es deixen sobre un drap de cuina a temperatura ambient. Mentrestant es prepara una beixamel bastant lleugera : afegint una mica de pebre,
nou moscada, i sal.
S'emboliquen les endivies una a una amb els talls de pernil dolç i es posen en una safata per anar al forn.
Es tira la beixamel per sobre, el formatge i es posa al forn previament escalfat durant 25 minuts a 150o.
Servir calent.

45min

Notes

Com que és un plat que atipa molt, es pot acompanyar amb un plat més lleuger al davant o un postre elavorat al final.
Si no es te gaire temps, venen beixamels al super (nevera de iogurts) que ja estàn fetes i son molt bones.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2683 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: