Souffle de Tallarines

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Coure les tallarines al dente, escórrer i refredar amb un raig d'aigua freda
Tallar el pernil a tires fines
Fondre la mantega, fregir una mica la farina sense que agafi color, retirar el recipient del foc i afegir la llet d'una vegada, remenar amb una cullera de fusta o plàstic i coure 10 minuts, fins a obtenir una barreja brillant i ben lligada, salpebreu i afegir la nou moscada i deixar que es refredi una mica.
Escalfar el forn a 200 graus, greixar una font per al souffle, separar els rovells de les clares i reservar.
Barrejar les tallarines, pernil, formatges, rovells i la salsa.
Afegir suaument a la mescla anterior les clares batudes a punt de neu fort i barrejar molt suau en moviments envoltants.
Omplir la forma de souffle i col · locar al forn durant 20 minuts.
Servir ràpid quan estigui fet.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se