Souffle de Tallarines
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 500 grams de tallarines
- 150 grams de pernil serrà tallat a tires fines
- 30 grams de mantega
- 2 cullerades rases de farina
- 4 decilitres de llet
- sal i pebre
- nou moscada
- 3 ous
- 100 grams de parmesà
- i 100 de gruyere
4 racions
Elaboració
Coure les tallarines al dente, escórrer i refredar amb un raig d'aigua freda
Tallar el pernil a tires fines
Fondre la mantega, fregir una mica la farina sense que agafi color, retirar el recipient del foc i afegir la llet d'una vegada, remenar amb una cullera de fusta o plàstic i coure 10 minuts, fins a obtenir una barreja brillant i ben lligada, salpebreu i afegir la nou moscada i deixar que es refredi una mica.
Escalfar el forn a 200 graus, greixar una font per al souffle, separar els rovells de les clares i reservar.
Barrejar les tallarines, pernil, formatges, rovells i la salsa.
Afegir suaument a la mescla anterior les clares batudes a punt de neu fort i barrejar molt suau en moviments envoltants.
Omplir la forma de souffle i col · locar al forn durant 20 minuts.
Servir ràpid quan estigui fet.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1065 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.