Souffle de Tallarines

Ingredients

  • 500 grams de tallarines
  • 150 grams de pernil serrà tallat a tires fines
  • 30 grams de mantega
  • 2 cullerades rases de farina
  • 4 decilitres de llet
  • sal i pebre
  • nou moscada
  • 3 ous
  • 100 grams de parmesà
  • i 100 de gruyere

4 racions

Elaboració

Coure les tallarines al dente, escórrer i refredar amb un raig d'aigua freda
Tallar el pernil a tires fines
Fondre la mantega, fregir una mica la farina sense que agafi color, retirar el recipient del foc i afegir la llet d'una vegada, remenar amb una cullera de fusta o plàstic i coure 10 minuts, fins a obtenir una barreja brillant i ben lligada, salpebreu i afegir la nou moscada i deixar que es refredi una mica.
Escalfar el forn a 200 graus, greixar una font per al souffle, separar els rovells de les clares i reservar.
Barrejar les tallarines, pernil, formatges, rovells i la salsa.
Afegir suaument a la mescla anterior les clares batudes a punt de neu fort i barrejar molt suau en moviments envoltants.
Omplir la forma de souffle i col · locar al forn durant 20 minuts.
Servir ràpid quan estigui fet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1065 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: