Tarta de prunes

Categoria:
Típica de: Alemanya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

Elaboració

Aquesta tarta alemana, rep el nom de Pflaumen-Streuselkuchen. Streusel no té traducció que jo sàpiga, el que puc dir, es que és una barreja de farina, sucre, sucre de vainilla i mantega, tot ficat al forn es crean una espècie de boletes dolces .Untar la safata del forn amb mantega
Pel recubriment rentem les prunes, traiem l'os i les tallem a la meitat.

Streusel:

Tindrem la farina en un bol i afegirem tots els ingredients que corresponen a l' Streusel i ho batem tot.
Posem a escalfar el forn. Amunt i avall a 200ºC l'aire calent a 180ºC. En cas de tenir un forn que no tingui aquesta opció, deixarem amunt i avall a 180ºC

La masa de la base:

Barrejem la farina i el llevat en pols en un bol. Afegirem el sucre, el sucre de vainilla, la sal, la llet i la mantega i ho batem durant 2 minuts. Enfarinem una mica la masa per sobre, per tal de poder agafarla i la posarem ben repartida en la safata que farem servir pel forn.
Afegirem les prunes i seguidament l'Streuseli ho ficarem al forn 30 minuts en el cas de tenir l'aire calent o 40 minuts en el cas de no tenir-ne a 180ºC com ja hem indicat.

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se