Tarta de prunes

Categoria:
Típica de: Alemanya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • Mantega per untar la safata del forn
  • Pel recobriment 2 1/2 Prunes
  • Streusel
  • 100g de farina
  • 50g de sucre
  • 1 sobre de sucre de vainilla
  • 1 polsim de canyela mòlta
  • 75g de mantega a temperatura ambient
  • La masa de la base
  • 375g de farina
  • 1 sobre de llevat
  • 50g de sucre
  • 1 sobre de sucre de vainilla
  • 1 polsim de sal
  • 200ml de llet
  • 75g de mantega o margarina a temperat

Elaboració

Aquesta tarta alemana, rep el nom de Pflaumen-Streuselkuchen. Streusel no té traducció que jo sàpiga, el que puc dir, es que és una barreja de farina, sucre, sucre de vainilla i mantega, tot ficat al forn es crean una espècie de boletes dolces .Untar la safata del forn amb mantega
Pel recubriment rentem les prunes, traiem l'os i les tallem a la meitat.

Streusel:

Tindrem la farina en un bol i afegirem tots els ingredients que corresponen a l' Streusel i ho batem tot.
Posem a escalfar el forn. Amunt i avall a 200ºC l'aire calent a 180ºC. En cas de tenir un forn que no tingui aquesta opció, deixarem amunt i avall a 180ºC

La masa de la base:

Barrejem la farina i el llevat en pols en un bol. Afegirem el sucre, el sucre de vainilla, la sal, la llet i la mantega i ho batem durant 2 minuts. Enfarinem una mica la masa per sobre, per tal de poder agafarla i la posarem ben repartida en la safata que farem servir pel forn.
Afegirem les prunes i seguidament l'Streuseli ho ficarem al forn 30 minuts en el cas de tenir l'aire calent o 40 minuts en el cas de no tenir-ne a 180ºC com ja hem indicat.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

756 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!