Carn de vedella amb olives

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

La carn estarà en una sola peça i lligada.
La fregirem en una cassola amb el llard, la ceba, el tomàquet (ambdós pelats i picats), sal, canyella i pebre.
Quan la carn ja estigui daurada, li afegirem una mica d'aigua i la deixarem fer fins que haurà absorvit tota la seva aigua.
Colarem la salsa, tirant-hi a continuació les olives, bullides prèviament perquè no siguin salades, i les deixarem coure 20 minuts.
Tallarem la carn a rodanxes després de treure'n el cordill, i la servirem guarnida amb les olives i la salsa.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se