Fricandó mediterrani

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posarem sal a la carn, l'enfarinarem i la fregirem en una paella al foc.
A mida que es vagi fregint, la passarem a una cassola.
A la mateixa paella i en l'oli sobrant, hi fregirem la ceba, l'all, el llorer i el tomàquet, afegint-hi la mantega.
Hi posarem l'aigua i sal, incorporant-ho a la cassola de la carn tal com està, o bé passant-ho pel xinès.
Barrejar a aquesta salsa, uns pèsols frescos, congelats o de llauna y uns bolets secs (prèviament remullats).
Coure fins que la carn sigui cuita


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se