Fricandó mediterrani
Ingredients
- 800 grs. de carn de vedella (espatlla o llom baix) tallada a trossos.
- 1 tassa d'esmorzar plena de farina.
- 1 tassa d'esmorzar plena d'oli.
- 50 grs. de ceba picada.
- 1 cullerada grossa plena de llard.
- 2 alls picats.
- 100 grs. de tomàquets pelats i picats en cru.
- Un parell de fulles de llaure
- 1 cullero ple d'aigua.
4 racions
Elaboració
Posarem sal a la carn, l'enfarinarem i la fregirem en una paella al foc.
A mida que es vagi fregint, la passarem a una cassola.
A la mateixa paella i en l'oli sobrant, hi fregirem la ceba, l'all, el llorer i el tomàquet, afegint-hi la mantega.
Hi posarem l'aigua i sal, incorporant-ho a la cassola de la carn tal com està, o bé passant-ho pel xinès.
Barrejar a aquesta salsa, uns pèsols frescos, congelats o de llauna y uns bolets secs (prèviament remullats).
Coure fins que la carn sigui cuita
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1177 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.