Orada amb pétals de patata i llimona

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Renta i escorre el cibulet i pica'l. Pela i pica l'all tan fi com sigui posssible
renta l'interior de l'orada, eixugala amb paper absorbent i sala-la per dins i per
fora. Farceix-ne l'interior amb l'all i el cibulet. Pela i talla les patates a rodanxes
fines escalda-les 2 minuts en aigua amb sal i escorre-les. Escalfa el forn a 180º i
greixa el fons d'una de les plaques amb oli . Estén una part de les patates a la placa
i sala-les , coloca l'orada i cobreix-la amb pétals de patata lleugerament superposats
i sala-ho. Ruixa-ho amb el vi i la resta de l'oli, a continuació, deixa-ho al forn
15 minuts cobert amb paper d'alumini, i 15 minuts mes sense. Finalment, decora-ho amb
rodanxes de llimona i serveix-ho en una plata

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se