Orada amb pétals de patata i llimona

Ingredients

  • 1 orada d'1/5 aprox
  • 500g de patates petites
  • 3 rodanxes de llimona
  • 6 cullerades d'oli d'oliva
  • 100ml de vi blanc
  • 1 manat de cibulet
  • 1 gra d'all

4 racions

Elaboració

Renta i escorre el cibulet i pica'l. Pela i pica l'all tan fi com sigui posssible
renta l'interior de l'orada, eixugala amb paper absorbent i sala-la per dins i per
fora. Farceix-ne l'interior amb l'all i el cibulet. Pela i talla les patates a rodanxes
fines escalda-les 2 minuts en aigua amb sal i escorre-les. Escalfa el forn a 180º i
greixa el fons d'una de les plaques amb oli . Estén una part de les patates a la placa
i sala-les , coloca l'orada i cobreix-la amb pétals de patata lleugerament superposats
i sala-ho. Ruixa-ho amb el vi i la resta de l'oli, a continuació, deixa-ho al forn
15 minuts cobert amb paper d'alumini, i 15 minuts mes sense. Finalment, decora-ho amb
rodanxes de llimona i serveix-ho en una plata

50min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

767 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: