Truita de pèsols

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

En una paella s'ofeguen la ceba i el pebrot finament picats, juntament amb la cansalada o el xoriço tallats a trossets, quan el preparat estigui fet afegim els pèsols.
Es baten els ous prèviament salpebrats al gust i s'agreguen a la paella.
Es deixa coure fins que tota la preparació aconsegueixi la consistència d'una truita.

Notes

Un menjar similar a la truita de patates, en què en lloc de les patates, s'elabora amb pèsols, barrejant-los amb l'ou i després cuinant com una truita normal.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se