Truita de pèsols

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 ceba,
  • 1 pebrot vermell,
  • 1 llauna de pèsols o ½ quilo de congelats,
  • 1 trosset de cansalada o 1 xoriço cantinpalo,
  • 4 ous,
  • Oli,
  • Sal i
  • Pebre.

Elaboració

En una paella s'ofeguen la ceba i el pebrot finament picats, juntament amb la cansalada o el xoriço tallats a trossets, quan el preparat estigui fet afegim els pèsols.
Es baten els ous prèviament salpebrats al gust i s'agreguen a la paella.
Es deixa coure fins que tota la preparació aconsegueixi la consistència d'una truita.

Notes

Un menjar similar a la truita de patates, en què en lloc de les patates, s'elabora amb pèsols, barrejant-los amb l'ou i després cuinant com una truita normal.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2376 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: