Albergínies a la Sorrentina

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Rentar les albergínies, tallar-les a rodanxes d'un cm de gruix, passar-les per la farina i fregir en una paella amb l'oli.
Escorreu-les, distribuir-les en una font per a forn untada alternant amb rodanxes fines de tomàquet i formatge.
En molt poc oli, fregir en una paella lleugerament les anxoves juntament amb l'all, el julivert, l'orenga, salpebrar i distribuir sobre les albergínies.
Portar a forn calent uns segons fins fondre el formatge.
Es poden servir calentes o fredes.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se