Pesto de nous i llimona

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Escalfar el forn a 200 graus
Col · locar les nous pelades en una safata de forn i torrar fins que comenci a desprendre la pell, col · locar un un drap de cuina i refregar per tal que es vagin eliminant les pells
Picar les nous pelades en un morter o una picadora elèctrica, procurant que no quedin massa fines (quan mengem ha de notar-se al mastegar), juntament amb la pell de llimona, afegir l'oli i barrejar amb el formatge parmesà.
Picar el julivert ben fi i afegir-lo al conjunt en el moment de servir (no abans)

Notes

Aquest pesto es pot servir amb qualsevol tipus de pasta


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se