Pesto de nous i llimona
Ingredients
- 100 grams de nous pelades
- 1 llimona bio
- 1 decilitre i mig d'oli d'oliva verge
- 4 cullerades de formatge parmesà mòlt
- 1 ramet de julivert
- Sal i pebre
Elaboració
Escalfar el forn a 200 graus
Col · locar les nous pelades en una safata de forn i torrar fins que comenci a desprendre la pell, col · locar un un drap de cuina i refregar per tal que es vagin eliminant les pells
Picar les nous pelades en un morter o una picadora elèctrica, procurant que no quedin massa fines (quan mengem ha de notar-se al mastegar), juntament amb la pell de llimona, afegir l'oli i barrejar amb el formatge parmesà.
Picar el julivert ben fi i afegir-lo al conjunt en el moment de servir (no abans)
Notes
Aquest pesto es pot servir amb qualsevol tipus de pasta
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
906 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.