Pesto de nous i llimona

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 100 grams de nous pelades
  • 1 llimona bio
  • 1 decilitre i mig d'oli d'oliva verge
  • 4 cullerades de formatge parmesà mòlt
  • 1 ramet de julivert
  • Sal i pebre

Elaboració

Escalfar el forn a 200 graus
Col · locar les nous pelades en una safata de forn i torrar fins que comenci a desprendre la pell, col · locar un un drap de cuina i refregar per tal que es vagin eliminant les pells
Picar les nous pelades en un morter o una picadora elèctrica, procurant que no quedin massa fines (quan mengem ha de notar-se al mastegar), juntament amb la pell de llimona, afegir l'oli i barrejar amb el formatge parmesà.
Picar el julivert ben fi i afegir-lo al conjunt en el moment de servir (no abans)

Notes

Aquest pesto es pot servir amb qualsevol tipus de pasta


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

906 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: