Pits de pollastre amb olives i tàperes
Ingredients
- 4 pits de pollastre,
- 100 grams d'olives,
- Farina,
- Oli,
- Mantega,
- Un dau de brou de pollastre,
- 1 decilitre d'aiga
- 1 decilitre de vi blanc,
- 1 ceba,
- 1 cullerada de tàperes i
- Tomàquets pelats o salsa de tomàquet al gust.
Elaboració
Tallar els pits a tires d'un dit de gruix,
Passar-les per farina i fregir en oli d'oliva amb una mica de mantega, quan estiguin daurades salpebra al gust, afegir 1 decilitre de vi blanc, 1 decilitre d'aigua i ½ dau de brou de pollastre, deixar bullir fins que el vi i l'aigua s'hagin reduït, apartar del foc i reservar.
En una paella a part sofregir la ceba, quan estigui a punt de començar a daurar afegir el tomàquet pelat o la salsa, així com les olives negres sense pinyol i les tàperes, donar una volta al conjunt i afegir les tires de pit que havíem reservat, coure a foc suau 10 minuts perquè es barregin les aromes i servir de seguida.
Comparteix aquesta recepta: