Pits de pollastre amb olives i tàperes

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Tallar els pits a tires d'un dit de gruix,
Passar-les per farina i fregir en oli d'oliva amb una mica de mantega, quan estiguin daurades salpebra al gust, afegir 1 decilitre de vi blanc, 1 decilitre d'aigua i ½ dau de brou de pollastre, deixar bullir fins que el vi i l'aigua s'hagin reduït, apartar del foc i reservar.
En una paella a part sofregir la ceba, quan estigui a punt de començar a daurar afegir el tomàquet pelat o la salsa, així com les olives negres sense pinyol i les tàperes, donar una volta al conjunt i afegir les tires de pit que havíem reservat, coure a foc suau 10 minuts perquè es barregin les aromes i servir de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se