Pollastre a la vainilla

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Elaboració

Tallar el pollastre a trossos, daurar-los en una paella de fons gruixut amb poc oli, quan els trossos tinguin un bonic color daurat, eliminar la major part de greix que s'han desprès, deixant el just per sofregir la ceba i la pastanaga tallades a petits trossos .
Quan la ceba estigui ben tova afegir els tomàquets, el sucre, les beines de vainilla obertes per la meitat al llarg i la farina.
Remenar bé amb una cullera de fusta i coure tot uns instants, afegir l'aigua fins que quedin els trossos de pollastre coberts, afegir el ramet d'herbes i salpebrar al gust.
Deixar coure a foc suau durant uns 30 minuts o fins que el pollastre estigui tendre.
Servir de seguida.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se