Pollastre a la vainilla

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 pollastre de pagès ben bonic,
  • 2 tavelles de vainilla,
  • 3 tomàquets madurs,
  • 1 ceba gran,
  • 1 pastanaga,
  • 1 cullerada rasa de farina,
  • 1 cullereta ben plena de sucre Moreno,
  • 1 ramet d'herbes aromàtiques,
  • sal, pebre i una mica d'oli

Elaboració

Tallar el pollastre a trossos, daurar-los en una paella de fons gruixut amb poc oli, quan els trossos tinguin un bonic color daurat, eliminar la major part de greix que s'han desprès, deixant el just per sofregir la ceba i la pastanaga tallades a petits trossos .
Quan la ceba estigui ben tova afegir els tomàquets, el sucre, les beines de vainilla obertes per la meitat al llarg i la farina.
Remenar bé amb una cullera de fusta i coure tot uns instants, afegir l'aigua fins que quedin els trossos de pollastre coberts, afegir el ramet d'herbes i salpebrar al gust.
Deixar coure a foc suau durant uns 30 minuts o fins que el pollastre estigui tendre.
Servir de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

956 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: