Patates a la alsaciana

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelar, rentar i assecar les patates.
Ratllar amb el ratllador més fi.
Renta el julivert i pela les cebes, trincharlos conjuntament.
Batre els ous com per truites i afegir, la patata ratllada, el julivert amb la ceba i finalment la farina.
Assaonar.
Formar amb les mans mandonguilles, aplanarlas com si fossin hamburgueses i fregir en l'oli molt calent.
Retirar quan estiguin ben daurades i escórrer.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se