Patates a la alsaciana

Ingredients

  • 8 patates,
  • 2 cebes,
  • 2 ous,
  • 100 grams de farina,
  • 1 grapat de julivert,
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Pelar, rentar i assecar les patates.
Ratllar amb el ratllador més fi.
Renta el julivert i pela les cebes, trincharlos conjuntament.
Batre els ous com per truites i afegir, la patata ratllada, el julivert amb la ceba i finalment la farina.
Assaonar.
Formar amb les mans mandonguilles, aplanarlas com si fossin hamburgueses i fregir en l'oli molt calent.
Retirar quan estiguin ben daurades i escórrer.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

872 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: