Patates a la alsaciana

Ingredients

  • 8 patates,
  • 2 cebes,
  • 2 ous,
  • 100 grams de farina,
  • 1 grapat de julivert,
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Pelar, rentar i assecar les patates.
Ratllar amb el ratllador més fi.
Renta el julivert i pela les cebes, trincharlos conjuntament.
Batre els ous com per truites i afegir, la patata ratllada, el julivert amb la ceba i finalment la farina.
Assaonar.
Formar amb les mans mandonguilles, aplanarlas com si fossin hamburgueses i fregir en l'oli molt calent.
Retirar quan estiguin ben daurades i escórrer.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1095 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: