Llom amb pinya i bacó

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una safata gran

Elaboració

Es talla el llom en talls verticals de la mida d'un centímetre, sense arribar al final, con si volguessis fer llibrets. Salpebrar i anar ficant un llibret de bacó i un altre de pinya, partida pel mig i al acabar el proces ficar-hi una malla o lligar-lo amb fil.
Col·locar en una safata l'oli d'oliva i la meitat de la pinya i es posa al forn a 180º durant una mig hora. Es tira la resta del suc de pinya i es deixa al forn durant una hora aproximadament girant-lo de tant en tant , es poden ficar la resta de les rodanxes de pinya escampades per la safata, queden molt bones.
Es treu del suc, es deixa refredar i es talla a rodanxes de un centímetre i abans de servis es ruixa amb el suc ben calent.

2h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se